Wanneer we praten over prints zijn de mogelijkheden werkelijk onbeperkt. Zo hebben we de canvassen, de fotoalbums, de traditionele foto's gepaard met hun kaders en nog veel meer. Er zijn zeer veel mogelijkheden en samen met jullie bekijken we de mogelijkheden. Wij helpen dan ook in jullie keuze, wat bijvoorbeeld het beste in jullie interieur past, of jullie al dan niet voor een zwart/wit foto of een kleurenfoto zouden gaan. Kortom, wij helpen jullie graag verder. Hieronder staan enkele voorbeelden van werken welke we reeds ontworpen hebben voor onze klanten.
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn bieden we vrijblijvend na een fotoreportage ook de mogelijkheid aan om te kiezen voor een fotoalbum. Samen met de klant wordt er dan een selectie van de beste foto's gemaakt en helpen we graag in het maken van een keuze tussen de verschillende albums. Hieronder zien jullie een voorbeeld van een doop-reportage, een album voorzien van een zwart/wit cover met bijhorende achterzijde. Merk ook de pagina indeling op met verschillende ontwerpen, combinatie's tussen kleuren- en zwart/wit foto's.Bij ons kun je ook terecht voor gepersonaliseerde uitnodigingen. Wij kunnen op aanvraag een pre-shoot organiseren waarvan een foto gekozen kan worden voor de uitnodiging. Wij kunnen deze uitnodiging ontwerpen op maat van jullie wensen, alsook kleuren, verschillende afmetingen en vormen zijn mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend met jullie wensen.


Jullie kunnen bij ons ook terecht voor logo ontwerpen, flyers, affiches, naamkaartjes en nog zoveel meer. Door onze jarenlange ervaring in de nabewerking van foto's kunnen wij jouw perfect verder helpen met bovenstaande producten en nog veel meer. Zo werken wij altijd met onze eigen materialen, logo's worden gemoderniseerd waar nodig, foto's worden op locatie genomen,... Wij maken het ontwerp wat jij voor ogen hebt, contacteer ons vrijblijvend voor prijzen voor ontwerpen en prints !
Davy Huygen Photography & Design - © Copyright 2017
Alle rechten voorbehouden - Er mag geen inhoud gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van Davy Huygen