Op deze pagina kunt u een klein gedeelte van onze werken bekijken. Natuurlijk plaatsen we geen complete shoots online om de privacy van onze klanten te behouden. In overleg met de klant worden er dan ook foto's geselecteerd welke op de website geplaatst worden. Wil jij ook graag een fotoreportage van jullie zien in onze gallerij ? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog vrijblijvend voor meer informatie, meestal maken we samen een afspraak en komen we ter plaatse een woordje uitleg doen en enkele voorbeelden tonen van onze werken. Wij danken jullie alvast voor de interesse en hopelijk tot binnenkort !A U T O M O T I V E | B M W - Z 4

Dominiek kwam speciaal samen met Nils vanuit het Gentse afgezakt om een reportage te maken van zijn mooie BMW Z4. Wij zochten de locatie uit en gingen aan de slag met deze prachtige BMW. Deze keer kozen we voor een verlaten plaats welke ideaal bij de BMW paste. Dominiek en Nils waren dan ook in de wolken over de resultaten. De kortfilm van deze reportage kunnen jullie bekijken op de "Media" pagina.
A U T O M O T I V E | S M A R T E C H - A U T O M O T I V E

Andy van Smartech-Automotive contacteerde ons om een reportage te maken van hun opendeur dag, zowel met foto's als met een kortfilm. Met plezier natuurlijk, Andy heeft destijds ook zijn website door ons laten opbouwen en ook flyers, naamkaartjes en waardebonnen mochten we voor hem ontwerpen. De kortfilm van deze reportage kunnen jullie bekijken op de "Media" pagina.
A U T O M O T I V E | C H I P T U N I N G - P L U S

Bart van Chiptuning-Plus te Dilsen contacteerde ons om een reportage te maken van een Ford Mustang. Deze zou voorzien worden van een straatlegale Milltek uitlaatlijn, wij zorgden voor de foto's en de kortfilm. Het geluid werd eveneens professioneel door ons opgenomen ter plaatse, deze kortfilm kunnen jullie bekijken op de "Media" pagina.
A U T O M O T I V E | J R S A U T O M O T I V E

Joris van JRS Automotive contacteerde ons om een bedrijfsreportage te maken van zijn zaak gepaard met de lancering van één van zijn klanten zijn wagen. Joris heeft hier het volledige interieur voor gemaakt op maat van de klant. Wij hebben hier een foto- en videoreportage gemaakt, de video kan je bekijken op onze "Media" pagina.
C O M M U N I E | S C O U T

Kevin en Sarah kwamen met de vraag of we de communiefoto's konden nemen van Scout. We stelden voor om de shoot te organiseren in het Vinne te Zoutleeuw, een prachtige locatie voor dergelijke werken. Het weer was ideaal om foto's te nemen met dank aan de prachtige zonsondergang en de mooie locatie.
C O M M U N I E | M A R A

Sofie kwam naar ons toe met de vraag of we enkele communiefoto's konden nemen van Mara. Ze wist niet meteen een locatie dus legden wij de locatie vast samen met Sofie haar wensen. Deze shoot hebben we georganiseerd in het prachtige C-Mine complex te Genk. We hebben ook enkele beelden van zowel moeder als dochter samen gemaakt op vraag van Sofie.
C O M M U N I E | M E R E L

Onze lieve buren kwamen met de vraag of we graag hun een foto-reportage wilden maken van hun dochtertje. Natuurlijk stemden we in en kwamen we uit op een shoot gecombineerd met paarden, ook voor de eigenares hebben we enkele foto's van haar prachtige merrie genomen en afgeleverd als dank voor haar tijd. Natuurlijk was haar broertje ook mee aanwezig tijdens de shoot en hebben we ook enkele leuke beelden van hun samen kunnen nemen.


H U W E L I J K | B R I T T & J O N A T H A N

Britt & Jonathan, een jong en dynamisch koppel welke ons gecontacteerd hebben om hun speciale dag te coveren. Dit huwelijk werd voltrokken in Kasterlee gevolgd door een ceremonie en avondfeest in "Den Eyck" te Kasterlee. Voor dit huwelijk hebben we gewerkt met één enkele fotograaf, de individuele shoot van dit koppel werd gedaan in en rondom hun woonomgeving. Klik op de foto om enkele foto's van dit huwelijk te bekijken.
H U W E L I J K | E L K E & D A V I D

Een goede vriend vroeg ons om het huwelijk te coveren van zijn broer en toekomstige schoonzus als geschenk. Zo gezegd, zo gedaan en we trokken die dag erop uit met David en Elke samen met de getuigen. De individuele foto's werden genomen aan de mijngebouwen van Maasmechelen, een toeristische trekpleister omwille van de prachtige locatie. Klik op de foto om enkele foto's van dit huwelijk te bekijken.
H U W E L I J K | D A I S Y & K E V I N

Daisy en Kevin, een tof koppel uit Hasselt contacteerde ons om hun huwelijk te coveren. Ze leerde ons kennen door onze talrijke shoots welke we in hun familie reeds gedaan hebben. Ze hadden dus een vertrouwd gezicht bij hun op de belangrijkste dag van hun leven en kenden ook onze stijl van fotograferen. Klik op de foto om enkele foto's van dit huwelijk te bekijken.
H U W E L I J K | S T E P H A N I E & L A U R E N S

Het huwelijk van Laurens en Stephanie, twee persoonlijke vrienden welke we al enkele jaren kenden vroegen ons hun trouw te coveren. Natuurlijk aarzelden we geen seconden en antwoorden we volmondig "ja" op deze vraag. Dit huwelijk vond plaats in het Brusselse met als eindbestemming het Kolonieënpaleis in Tervuren. Klik op de foto om enkele foto's van dit huwelijk te bekijken.
Davy Huygen Photography & Design - © Copyright 2017
Alle rechten voorbehouden - Er mag geen inhoud gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van Davy Huygen