top of page

ABOUTME

Today we visted Utah-Beach and Omaha Bea

K O R T E  V O O R S T E L L I N G

Davy Huygen, 28 winters jong en wonende in het Belgisch Limburgse bloesemgebied, Heers. Afgestudeerd op de KHLim als Bachelor Elektro-Mechanica met als afstudeerrichting onderhoudstechnologie en sindsdien actief als onderhoudstechnieker te SKF Logistics Services Tongeren. Een hele reeks aan hobby’s zoals auto’s, sport maar vooral een passie voor fotografie, grafisch ontwerp en design.

E R V A R I N G

Jarenlang zijn we semi-professioneel actief in het fotografie gebeuren, meer bepaald het autogerelateerd gedeelte. Uiteindelijk hebben we dan de overstap gemaakt naar portretfotografie en mens-gerelateerde fotografie waaronder we ons gespecialiseerd hebben in communie, lentefeesten, huwelijken en bedrijfsreportages. Verder hebben we dan ook het luik nabewerking, waarin we jarenlang ervaring hebben Het begon op 12 jarige leeftijd met mijn eerste zwaardere PC waar ik kennis maak met Adobe Photoshop. Hierin bewerkte ikzelf verschillende foto's en volgde ik online lessen om mezelf te verbeteren op het gebied van nabewerking en foto-retoucheren. Ondertussen zijn we al heel wat jaren verder en hebben we uiteraard nog meer kennis kunnen vergaren zodat de mogelijkheden onbeperkt zijn met foto's qua nabewerking.

Verder zijn we ook jarenlang actief in het design gebeuren, meer bepaald websites, logo's, grafische ontwerpen, 3D ontwerpen, flyers, affiches, folders en nog zoveel meer. Ook kunnen wij u verder helpen met verschillende media-gebeuren, daar we onszelf ook gespecialiseerd hebben in film en nabewerking van films. Door onze ervaring kunnen we je dus op zowel fotografisch als op mediagrafisch gebied perfect verder helpen. Hieronder enkele van onze officiële partners buiten onze particuliere klanten welke gebruik maken van onze diensten: Chiptuning-Plus, Black Sheep Wheels Automotive, Kleen Freaks Belgium, Frituur Lutselus, YMA Stralen, poedercoating en metallissatie, Niels Lagrange official,...

M A T E R I A A L

Momenteel fotograferen we met twee Nikon D600 FX (fullframe) modellen. Gepaard van enkel het beste glas namelijk de Nikkor lenzen. We leverer graag de beste kwaliteit en daarom gebruiken we dan ook de beste lenzen om al onze fotoreportages te coveren. Verder werken we ook steeds met twee body's voorzien van verschillende lenzen, dit om alle momenten zo goed mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Voor de nabewerking doen we beroep op onze Adobe pakketten, deze zijn tevens officieel aangekocht zodat we ook hier altijd de nieuwste updates verkrijgen en zo de klant altijd perfect kunnen verder helpen.

We maken ook gebruik van verschillende backup's op verschillende opslagschijven. Ben je door omstandigheden mijn aangeleverde USB kwijt ? Geen enkel probleem, Wij hebben ten alle tijden backup's van alle shoots zodat je jezelf geen zorgen moet maken voor eventueel verlies van de foto's. Dit als extra bijkomende service naar onze klanten toe.

O F F I C I E E L

Uiteraard werken wij officieel en zijn wij ingeschreven in de databank van zelfstandige ondernemers. Hierbij dus al onze informatie: Davy Huygen Photography- & Design, BTW BE0644550053

bottom of page