top of page

DESIGN

Omdat we jarenlang ervaring hebben in de grafische sector hebben we ons mede toegespitst op het design gebeuren. Meer bepaald logo's, grafische ontwerpen, uitnodigingen, wrapontwerpen, visitekaartjes, menukaarten,... Kortom het aanbod is eindeloos. Mede door een goede samenwerking met verschillende leveranciers kunnen we ook prints, stickers en dergelijke voorzien. Nogmaals het aanbod is eindeloos, contacteer ons met uw vragen en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. Hieronder zien jullie alvast enkele resultaten.

 

 

R A C E R I G

Een goede vriend van ons spitst zich toe op een nieuwe uitdaging en hiervoor had hij om te beginnen een nieuw logo, visitekaartjes, t-shirts, polo's en nog meer merchandising nodig. We starten eerst bij een bespreking van het logo om zo een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat de klant voor ogen heeft, zo maakten we vervolgens een logo perfect op maat van de wensen.

Logovoorstelling.jpg

 

 

T S Q P R O M I L L I N G

Voor Tom van TSQ Promilling te Zoutleeuw maakten we een logo op maat van het bedrijf. Tom is namelijk gespecialiseerd in metaalbewerking, meer bepaald preciese CNC werken. Wij zorgden voor een vloeiend en modern logo voorzien van een 2D getekende frees. Alles uiteraard in huis getekend en ontworpen.

KRG Logo 2018 Voorstelling.png

 

 

N I E L S L A G R A N G E

Voor race-icoon Niels Lagrange maakten we niet enkel de website maar ook zijn officieel logo. Dit maakten we met een duidelijk maar simpel en strak lettertype en een contourtekening van de Lamborghini Super Trofeo, net zoals Niels het in gedachten had.

 

 

N I E L S L A G R A N G E

Voor race-icoon Niels Lagrange maakten we niet enkel de website maar ook zijn officieel logo. Dit maakten we met een duidelijk maar simpel en strak lettertype en een contourtekening van de Lamborghini Super Trofeo, net zoals Niels het in gedachten had.

Logo Voorstelling Klein.png

 

 

J R S A U T O M O T I V E

Voor JRS Automotive maakten we een logo op maat van de zaak. Joris welke thuis is in het bekleden en restaureren van oldtimers wilde een logo wat vertelde waarvoor de zaak staat. Wij begonnen te tekenen aan een retro-modern achtig logo voorzien van details zoals stiksel, een oldtimer zetel en wat random spullen mooi in een hexagoon

Logovoorstelling.jpg

 

 

M I C H A E L D E C K E R S

Voor een goede vriend maakten we een logo welke hijzelf reeds uitgetekend had. Wij vectoriseerden en digitaliseerden het logo. De Dragonball-Z kenners zullen waarschijnlijk de letter "M" herkennen welke afkomstig is van Vegeta !

GD Logo 2019 (Glans).jpg

 

 

T H I E R R Y D E L R E R A C I N G K A R T

Voor Thierry Delré maakten we een logo voor zijn nieuw kartmerk namelijk TD Racing Kart. Dit logo zal op het nieuwe race chassis komen en tevens internationaal te zien zijn samen met het Delré Racing Team ! Ook maakten we het logo in DWG formaat zodat het logo gegraveerd en gelaserd kon worden voor de remmen, chassis en nog zoveel meer. Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten.

WVE Solutions 2019.png

 

 

M I C H I E L M O E R M A N S

Voor Michiel Moermans maakten we een logo voor zijn transportfirma. Aangezien Michiel graag iets met de letters van zijn naam wou maken maakten we een combinatie van de eerste letter van zijn voor- en achternaam en werkten dit in een rond logo welk ideaal te plaatsen is voor onderschriften, facturen en te gebruiken is voor zijn trailer en vrachtwagen.

Race Rig Logo 2019 Logovoorstelling.jpg

 

 

 

A B E L C O U R T

Voor Abel, eveneens een goede vriend hertekende we zijn logo en moderniseerde we het logo. Dit bestaande logo heeft Abel indertijd getekend gehad, wij voorzagen het van een modernere touch en een nieuwe slagzin.

Logo TSQ 2019 Voorstelling.jpg

 

 

K E E P R O L L I N G G A R A G E

Voor Kristof van Keep Rolling Garage mochten we vorig jaar reeds een nieuw logo ontwerpen voor zijn zaak, wegens een nieuw filiaal vroeg Kristof wederom naar onze diensten. We ontwierpen een wapenschild met de initialen en voorzagen ook enkele details in het wapenschild zoals een kleine zelf getekende turbo.

Logovoorstelling Niels Lagrange.png
Logovoorstelling Niels Lagrange.png

 

 

 

V A N D E R S P I K K E

Voor carrossier Brent Vanderspikke maakten we een volledig gedetailleerd logo van een spuitpistool. Brent wou iets hebben wat de mensen zouden herkennen in zijn diensten, ik denk dat het tekenen van een spuitpistool het ideale algemene voorwerp kon zijn wat de mensen zouden herkennen aangezien zijn kunsten verder gaan dan enkel carrosseriewerken aan wagens maar ook custom werken.

Logo JRS Automotive 2018 KLEUR (Klein).p

 

 

C O C O C H E L L E

Voor Michelle maakten we een logo omdat ze een zaak zou beginnen in het maken van pralines. Omdat het opstarten van een zaak altijd wat onkosten met zich meebrengt hielpen wij Michelle wat met de opstart van de zaak door het logo zo goedkoop mogelijk te maken maar toch de beste kwaliteit en service af te leveren. Wij mochten alvast genieten van enkele zelf gemaakte pralines welke bovendien ook nog enorm lekker waren, dankjewel Michelle !

Michael Deckers Logovoorstelling.jpg

 

 

G D C A R S & S E R V I C E S

Voor Gregory maakten we een logo waarvan de initialen perfect in een vierkant logo aan mekaar gewerkt pasten. We verwerkten de letter "G" en de letter "D" in mekaar voorzien van wat tekst onder het logo. Gregory was alvast enorm tevreden van dit moderne logo.

TD Racing Kart Logo (Met MACH 1) DOCUMEN

 

 

W V E S O L U T I O N S

Voor WVE Solutions, Kenneth Wolfs maakten we een logo voor zijn elektriciteitsfirma. Het logo moest strak en iets vertonen zijn werken. Zo maakten we een lettercombinatie met een schijding volgens het elektricteits-symbool. De ideale combinatie voor een strak modern logo en toch herkenbaar in zijn sector.

Logo KLEUR.png
bottom of page