PHOTOGRAPHY

Op deze pagina kunnen jullie een klein gedeelte van onze werken bekijken. Natuurlijk plaatsen we geen complete reportages online om de privacy van onze klanten te behouden. In overleg worden er dan ook foto's geselecteerd welke op de website geplaatst worden. Willen jullie ook graag enkele foto's van julliezelf zien in onze gallerij ? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog vrijblijvend voor meer informatie. Wij danken jullie alvast voor de interesse in DHP en hopelijk tot binnenkort !

B E D R I J F S R E P O R T A G E

Wilt u graag professionele foto's van uw bedrijf, producten en of diensten ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van foto's en video. Wij helpen u graag verder met het professionaliseren van uw huidige media door professionele foto- en mediagrafie. Til uw bedrijf naar een hoger niveau en start vandaag met het inzetten van hoge kwaliteitsfoto's. Neem een kijkje naar onze reportages van verschillende bedrijven, zo werken wij samen met Kleen Freaks Belgium, Black Sheep Wheels Belgium, Niels Lagrange, Fastlane Karting Bilzen, Tim's Garage Kortessem, Tim"s Garage Tongeren, Sportwagens Hermens en nog zoveel meer klanten.

A U T O M O T I V E

Wilt u graag uw wagen of motor op de gevoelige plaat zetten ? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Het begon voor ons allemaal bij het fotograferen van wagens met een kleine camera, vandaag na heel wat investeringen zijn we eraan toe gekomen om met professionele lenzen en fototoestellen uw wagen op de gevoelige plaat vast te leggen met de hoogste kwaliteit. Bekijk hieronder enkele van onze shoots.

D O O P  & C O M M  U N I E

Een doopsel of communie in het vooruitzicht ? Heeft u al gedacht om deze momenten te vereeuwigen en op de gevoelige plaat vast te leggen ? Wij kunnen u hiermee helpen, van digitale oplevering tot oplevering in een mooi gebundeld boek. Alles is mogelijk, vraag ons naar alle mogelijkheden (Om de privé van onze klanten te respecteren plaatsen we geen foto's van onze kleine klantjes online, tijdens een openingsgesprek tonen we u graag enkele volledige reportages).

R A C E  & C I R C U I T

Omdat auto's en andere gemotoriseerde toepassingen onze passie is maken we ook graag enkele foto's op circuits van trackdays, kart races, inviduele shoots (rijders) of voorstellingsreportages van wagens. Bekijk hieronder enkele sfeerbeelden.

H U W E L  I J K S R E P O R T A G E

Proficiat ! Jullie gaan de grote stap zetten en jullie willen deze speciale dag op de gevoelige plaat vastleggen. Daar kunnen wij mee helpen. We hebben jarenlange ervaring in het fotograferen van wagens maar ook in mensen en koppels. Daarom was de stap naar huwelijken voor ons relatief snel gemaakt. In 2017, ons beginjaar klokten we 10 reportages af gevolgd door 27 reportages in 2018. Na een artistieke stop in 2019 zijn we in 2020 er weer klaar voor ! We beperken ons tot maximum 10 reportages in 2020 zodat we de foto's nog steeds met liefde kunnen bewerken en onze klanten daarbij ook de juiste kwaliteit en kwantiteit kunnen bezorgen. We doen dit met liefde en willen dit dan ook met liefde blijven doen. Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend met al jullie vragen, wij helpen jullie graag verder.

WEB www.davyhuygen.be     |     EMAIL info@davyhuygen.be     |     GSM +32471704280

DON'T FORGET TO LIKE & FOLLOW US ON FACEBOOK - INSTAGRAM - YOUTUBE

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© Copyright 2019 DHP Davy Huygen Photography - Alle rechten voorbehouden