top of page

PHOTOGRAPHY

Op deze pagina kunnen jullie een klein gedeelte van onze werken bekijken. Natuurlijk plaatsen we geen complete reportages online om de privacy van onze klanten te behouden. In overleg worden er dan ook foto's geselecteerd welke op de website geplaatst worden. Willen jullie ook graag enkele foto's van julliezelf zien in onze gallerij ? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog vrijblijvend voor meer informatie. Wij danken jullie alvast voor de interesse in DHP en hopelijk tot binnenkort !

B E D R I J F S R E P O R T A G E

Wilt u graag professionele foto's van uw bedrijf, producten en of diensten ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van foto's en video. Wij helpen u graag verder met het professionaliseren van uw huidige media door professionele foto- en mediagrafie. Til uw bedrijf naar een hoger niveau en start vandaag met het inzetten van hoge kwaliteitsfoto's. Neem een kijkje naar onze reportages van verschillende bedrijven, zo werken wij samen met Kleen Freaks Belgium, Black Sheep Wheels Belgium, Niels Lagrange, Fastlane Karting Bilzen, Tim's Garage Kortessem, Tim"s Garage Tongeren, Sportwagens Hermens en nog zoveel meer klanten.

Tims Garage Tongeren Opening (185).jpg
Sportwagens Hermens Fotoreportage V1 (9)

A U T O M O T I V E

Wilt u graag uw wagen of motor op de gevoelige plaat zetten ? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Het begon voor ons allemaal bij het fotograferen van wagens met een kleine camera, vandaag na heel wat investeringen zijn we eraan toe gekomen om met professionele lenzen en fototoestellen uw wagen op de gevoelige plaat vast te leggen met de hoogste kwaliteit. Bekijk hieronder enkele van onze shoots.