top of page

WEBSITES

Bij ons kunt u naast foto, media en grafisch ontwerp ook terecht voor webdesign en websites. Zo kunt u bij ons volledige pakketten aankopen zodat zowel de website, als het logo, als de visitekaartjes, als de genomen foto's allemaal bij één bedrijf liggen. Dat maakt het voor u zeer gemakkelijk en zo wordt alles perfect aangeleverd in de huisstijl welke u voor ogen heeft. Zo maakten we al verschillende websites op basis van HTML, CSS maar ook websites met volledige beheerdersplatformen achter de website zodat u zelf de website kunt aanpassen ! Niets is ondenkbaar, daarbij kunt u bij ons ook genieten van een extra service namelijk dat wij de website voor u onderhouden en aanvullen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en prijzen.

NIELSLAGRANGE

Zo maakten we de officiële website van race-icoon Niels Lagrange. Bekend uit de Lamborghini Super Trofeo Pro Cup. Wij zorgden ervoor dat zijn website gepaard met zijn gallery bekeken kon worden door al zijn partners, sponsors en fans.

Verder maakten we voor deze klant ook nog de website aan voor de Europese Fiesta-Cup. Een andere tak binnen de autosportwereld waarin Niels thuis is.

Logo Niels Lagrange WIT.png
bottom of page