top of page

WHATWEDO

Eva & Mateo (517).jpg

H U W E L I J K S R E P O R T A G E

Proficiat ! Jullie gaan de grote stap zetten en jullie willen deze speciale dag op de gevoelige plaat vastleggen. Daar kunnen wij mee helpen. We hebben jarenlange ervaring in het fotograferen van wagens maar ook in mensen en koppels. Daarom was de stap naar huwelijken voor ons relatief snel gemaakt. In 2017, ons beginjaar klokten we 10 reportages af gevolgd door 27 reportages in 2018. Na een artistieke stop in 2019 zijn we in 2020 er weer klaar voor ! We beperken ons tot maximum 10 reportages in 2020 zodat we de foto's nog steeds met liefde kunnen bewerken en onze klanten daarbij ook de juiste kwaliteit en kwantiteit kunnen bezorgen. We doen dit met liefde en willen dit dan ook met liefde blijven doen. Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend met al jullie vragen, wij helpen jullie graag verder.

C O M M U N I E & D O O P S E L

De mooiste en tofste dagen van jullie leven leggen wij met enorm veel plezier vast. Zo kunnen jullie ons ook boeken voor alle doop- en communie opdrachten.

Voor communie-opdrachten gaan we ook altijd een stapje verder voor jullie kleine spruit. Zo regelen wij speciale locatie's waar de kleine spruit volledig zichzelf kan zijn. Een supporter voor Genk of Standard ? Of wil hij later graag race-piloot worden ? Wij regelen een speciale dag zodat ook onze foto's volledig tot hun recht komen.

Doopsel Oscar (271).jpg
Logo Voorstelling Klein.png

G R A F I S C H O N T W E R P

Door onze jarenlange ervaring in de grafische vormgeving hebben wij enorm veel kennis van programma's zoals Adobe Illustrator, Photoshop, Lightroom,... Zo kunnen wij ook perfect grafische ontwerpen zoals logo's, visitekaartjes, uitnodigingen, flyers, tafelkaartjes, menukaartjes,... Noem maar op, de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Ook kunnen wij trouw-uitnodigingen voorzien voor onze koppels met een kleine pre-shoot op voorhand om hiervan een foto te gebruiken op de uitnodiging. Zo ondervinden jullie het gevoel al een eerste keer aan om voor de lens te staan en hebben jullie in één klap de uitnodiging van jullie dromen op maat en met liefde gemaakt.

W E B D E S I G N

Aangezien we als hoofdberoep programmeren hebben we de code-taal aangeleerd om websites te programmeren en te ontwerpen. Een groot voordeel bij ons is dat we volledige pakketten kunnen aanbieden, van foto's, video, grafisch ontwerp tot een volledig uitgebouwde website op maat van jouw budget gemaakt.

Daarbij hebben we ook onderhoudspakketten waarin we gedurende een volledig jaar jouw website up-2-date houden. Dit wil zeggen de laatste updates installeren, backups maken en het aanvullen van informatie onder de vorm van teksten en afbeeldingen op de website.

Naamloos-1.png
DSC_5343.jpg

M E D I A & V I D E O

Om ons te onderscheiden van andere professionelen zijn we niet enkel en alleen op fotografie en grafisch ontwerp gebied actief maar ook op media en video gebied. Wij maken kortfilms van bijvoorbeeld bedrijfsreportages, huwelijken, evenementen en nog zoveel meer.

Ook hebben wij pakketten waarin we gebruik maken van een mediacrew, wij verzorgen dan graag zowel de foto's als het mediagebeuren. Zo hebben jullie slechts één aanspreekpunt nodig wat communicatie gemakkelijker maakt, minder tijd in beslag neemt voor organisatie en eveneens zowel de foto als de kortfilm grafisch op mekaar afgestemd zijn.

P R I N T S & M O R E

Aangezien we ook actief zijn in de grafische vormgeving en fotografiewereld willen we graag nog een extra service naar onze klanten toe geven, meer bepaald onder de vorm van prints, canvassen, foto's op glas bedrukt,...

De mogelijkheden zijn werkelijk grenzeloos. Wij zorgen voor alles en leveren eveneens ook alles aan huis. Let er wel op dat enkel eigen gecreeërde ontwerpen en foto's door DHP aangeleverd worden. Foto's of ontwerpen door externe firma's worden niet door ons verwerkt daar de kwaliteit kan afwijken van onze aangeleverde kwaliteit.

Black Sheep Wheels Petrolhead Days (14).
bottom of page